Verhuur: mogelijkheden bij StudioTangible

Huur deze prachtige studio per uur, dagdeel of dag

 

de belangrijkste troeven van deze studio zijn: de sfeer, het licht, goede uitrusting en natuurlijk de ligging; midden in het bruisende Nijmegen & goed bereikbaar

 

Studiotangible is ook te huur. De mooie en sfeervolle studio is in 2014 geheel gerenoveerd en goed geisoleerd. Er is een nieuwe verwarming en airconditioning-installatie aangelegd en de ruimte heeft prettig licht, een fijne bamboevloer en een mooi geluid. Er zijn nieuwe toiletten en douches en een eigen keuken. 

Vanaf januari 2018 zijn er een grote ruimte van 75 m2 en een kleinere van 35 m2. Beide ruimtes hebben een eigen ingang, keukentje, toilet(ten) en douche(s). De ruimtes zijn goed (geluid)geïsoleerd en hebben een zeer goede individueel regelbare klimaatregeling.

 

StudioTangible is een perfecte plek voor tango, dans, yoga, meditatie, tantra, mindfulness, pilates, feldenkrais enz.

 

Lichte ruimte met een intieme bijzondere sfeer

De studio krijgt veel licht van buiten maar er is ook de mogelijkheid met gordijnen een intieme sfeer te creëren. In de ruimte zijn dikke yogamatten beschikbaar. De ruimte is goed uitgerust voor dans, yoga, meditatie, massage, trainingen en cursussen.

 

StudioTangible is te huur voor dans, yoga, meditatie enz.

De studio is per dagdeel of voor meerdere uren te huur. We geven voorrang aan vaste huurders en huurders die meerdere uren of dagdelen willen huren.

Wil je informatie over de verhuur van de studio? Ik hoor graag van je.

 
 
StudioTangible
Enrique van Doezelaar
van Welderenstraat 113,
6511 MH Nijmegen
06-14109948
info@studiotangible.nl