Leren leiden voor volgers in Argentijnse tango

Serie van 2 workshops op zaterdag 25 februari en 11 maart van 12.30 tot 14.30 uur

De video is van Corinna Herrera en Inez Muzzopappa, voorbeeld van 2 volgers die zeer muzikaal en goed leiden

Steeds meer volgers in tango willen leren leiden. De een wil dat doen om meer begrip te krijgen voor het samenspel van leiden en volgen in Argentijnse tango. De ander wil vaker kunnen dansen bij salons, bijvoorbeeld wanneer er te weinig leiders zijn. Weer een ander wil leren hoe je muzikaal kan leiden / dansen of gewoon omdat leiden ook leuk is enz. 

Daarom bieden we deze serie van 2 workshops aan. En het leuke is: je hoeft naar deze serie niet met een danspartner / volger te komen, want volgen kunnen alle deelneem(st)ers al.

De workshops worden gegeven door Martina Klein en Enrique van Doezelaar.

Met deze serie willen we volgers die (willen) leiden in Argentijnse tango een flinke stap vooruit helpen; in alle rust en zonder druk. In deze serie ga je de basiselementen van het leiden leren en meteen ook dansen. De serie geeft je vertrouwen op de dansvloer en rust in je hoofd; je krijgt grip op je dans en op het leiden.

Na de workshop “leiden voor volgers” is er de workshopserie: “Muzikaliteit in tango”. Als je daaraan wilt meedoen kun je nog meer leren over muzikaal dansen.

Lees hier meer over de praktische zaken mbt deze workshop-serie “leiden voor volgers”

NB. Naar deze serie hoef je niet met een (dans)partner te komen, maar het mag uiteraard wel

Meer over de serie “Leren leiden voor volgers in Argentijnse tango”

De serie is geschikt voor iedere volger die minimaal één basiscursus als volger heeft gedaan. Je hoeft naar deze serie niet met een (dans)partner te komen, maar het mag uiteraard wel. Het maximum aantal deelnemers is 20 personen.

De 2 workshops van elk twee uur op de zaterdagen 25 februari en 11 maart 2023 zijn van 12.30 tot 14.30 uur en kosten samen € 45 p.p. bij aanmelding en betaling vóór 1 februari 2023. Daarna € 55 per persoon.

Doe je ook mee met de  serie “muzikaliteit in tango” die op dezelfde data om 15 uur beginnen dan betaal je voor beide series van 4 workshops samen € 80 p.p. bij aanmelding en betaling vóór 1 februari. 

De serie wordt gegeven in  Flor de Fango in Arnhem, Wezenstraat 5A, Arnhem.

Heb je nog vragen? Bel dan met Enrique op 06-14109948