Workshop “Leiden voor volgers in Argentijnse tango” deel 2

Workshops op zaterdag 29 april van 12.30 tot 14.30 uur voor ervaren volgers die ook leiden

De video is van Corinna Herrera en Inez Muzzopappa, voorbeeld van 2 volgers die zeer muzikaal en goed leiden

Steeds meer volgers in tango willen leren leiden. De een wil dat doen om meer begrip te krijgen voor het samenspel van leiden en volgen in Argentijnse tango. De ander wil vaker kunnen dansen bij salons, bijvoorbeeld wanneer er te weinig leiders zijn. Weer een ander wil leren hoe je muzikaal kan leiden / dansen of gewoon omdat leiden ook leuk is enz. 

Deze workshop is bedoeld voor volgers die ook al ruime ervaring hebben met leiden en hun skills verder willen verbeteren. En het leuke is: je hoeft naar deze serie niet met een danspartner / volger te komen, want volgen kunnen alle deelneem(st)ers al.

De workshops worden gegeven door Martina Klein en Enrique van Doezelaar.

Met deze serie willen we volgers die leiden in Argentijnse tango een flinke stap vooruit helpen; in alle rust en zonder druk. In deze workshop gaan we je dansvocabulaire uitbreiden met fijne figuren voor de salon en tevens met milonga en wals. De serie geeft je vertrouwen op de dansvloer en rust in je hoofd; je krijgt grip op je dans en op het leiden.

Na de workshop “leiden voor volgers” is er de workshop: “Muzikaliteit in tango”. Als je daaraan wilt meedoen kun je nog meer leren over muzikaal dansen in de salon.

Lees hier meer over de praktische zaken mbt deze workshop “leiden voor volgers”

NB. Naar deze serie hoef je niet met een (dans)partner te komen, maar het mag uiteraard wel

Meer over de workshop “Leiden voor volgers in Argentijnse tango deel 2”

De workshop is geschikt voor iedere volger die ruime ervaring heeft in het leiden. Je hoeft naar deze serie niet met een (dans)partner te komen, maar het mag uiteraard wel. Het maximum aantal deelnemers is 20 personen.

De workshops van twee uur is op zaterdag 29 april 2023 zijn van 12.30 tot 14.30 uur en kost € 22,50 per persoon bij aanmelding en betaling voor 7 april, daarna € 27,50.

Doe je ook mee met de “muzikaliteit in tango” die op dezelfde datum om 15 uur beginnen dan betaal je voor beide workshops samen € 40 p.p. bij aanmelding en betaling voor 7 april, daarna € 50

De workshop wordt gegeven in  Flor de Fango in Arnhem, Wezenstraat 5A, Arnhem.

Heb je nog vragen? Bel dan met Enrique op 06-14109948