Voor beginners maar ook voor mensen met tango-ervaring

Vanuit je eigen huiskamer: Online tango privéles voor (dans)paren

Online privéles is zeer geschikt voor het verbeteren van je tango-techniek en muzikaliteit. Zeker wanneer je al een redelijke tangobasis hebt kunnen we snel grote vorderingen maken.

Maar ook zonder tango-ervaring kun je het gevoel van tango samen met je (dans)partner beleven in een kennismakingsles of in een serie om de Argentijnse tango te leren dansen en genieten.

Tango les online; werkt dat?

Online lessen volgen heeft toch ook zijn voordeel

De meeste mensen denken dat je tango moet leren in fysieke aanwezigheid van de docenten. Mede door de lockdown hebben we ervaren dat het heel goed mogelijk is online privélessen te geven. Wel kiezen wij er bewust voor geen online groepslessen te geven omdat daarbij het tweerichtingsverkeer ontbreekt.

Groot voordeel van online is natuurlijk dat niemand hoeft te reizen en dat je gemakkelijk vanuit elke plek in Nederland waar wifi is een online privé tangoles kunt volgen.

Wil je het eerst een keer proberen voordat je beslist of je verder wilt gaan met de tangolessen? Geen probleem. Je kunt eerst een losse privéles boeken en van daaruit beslissen wat jullie willen, hoe vaak en in welke frequentie. Ook een combinatie van fysieke lessen in Nijmegen en onlinelessen is mogelijk.

Heel flexibel dus … Wij volgen zelf ook online tangolessen bij ons favoriete danspaar (aan de andere kant van de wereld) om onze dans verder te ontwikkelen

Flexibel en gericht op jullie wensen

Het grote voordeel van online privéles tango

Waar je ook woont; je kunt lessen volgen vanuit je huiskamer op een tijdstip dat past. Daarmee is online privéles flexibel en niet aan plek en tijd gebonden.

Jullie wens en niveau staan centraal; wij passen de begeleiding daar op aan. Je leert sneller en beter tango dansen omdat het op jullie tempo en mogelijkheden is aangepast

Online privéles is maatwerk: een sneller traject is mogelijk of juist met meer tijd tussen de lessen. Zelfs het thema waaraan we samen werken bepalen we in overleg

Wat kost online privéles tango vanuit je eigen huiskamer?

Over het algemeen kun je zeggen: in 5 privé-lessen heb je hetzelfde geleerd als in een groepscursus van 10 lessen.

Na 5 lessen ken je de basis van Argentijnse tango. Al na 10 lessen kun je behoorlijk dansen en kun je naar een tangosalon gaan. Daarmee is privéles niet duurder dan groepslessen volgen en je kunt er eerder van genieten! Bovendien hoef je niet te wachten op het begin van een cursus, je kunt bij wijze van spreken morgen beginnen.

Natuurlijk mag je eerst uitproberen; daarna bepaal je of en hoeveel lessen je wilt nemen. Wanneer je meer lessen wilt nemen hebben wij een paar interessante pakketten voor je.

Hier vind je de prijzen van online lessen (incl. 21% btw)

  • Online privéles van 75 minuten met Martina en Enrique: € 80
  • Online privéles van 75 minuten met Enrique: € 65
  • Online basispakket: in 5 online lessen van Enrique en Martina de complete tangobasis leren voor € 375 per paar (€ 75 per les)
  • halfgevorderdenpakket: in 10 online lessen van Enrique en Martina klaar voor de salon voor € 700 per paar (€ 70 per les)

Wat heb je nodig voor online privéles

  • een computer of laptop met indien mogelijk een niet te klein scherm
  • skype of zoom op je computer (met webcam)
  • een goede en betrouwbare wifiverbinding
  • een goede geluidbox indien je die hebt
  • minimaal 3 x 4 meter vrije ruimte, meer mag uiteraard
  • helder licht op de plek waar jullie dansen


Wat doe je aan?

We raden jullie kleding aan waarin je prettig kan bewegen. Schoenen mogen maar voor de eerste lessen raden we gewoon sokken of soepel zittende schoenen aan.