Beweeg je ontspannen en vrij in contact,
tevreden in en met jezelf

Korte serie (4x) rondom contactimprovisatie en vrije dans

datum en locatie volgen nog

In deze serie van 4 werken we met een mix van contactdans, ontspannings-technieken, samen bewegen, spelen, de ander ontmoeten. We leren communiceren zonder woorden, afstemmen, luisteren naar jezelf en naar de ander. 

Naar deze serie hoef je niet met een (dans)partner te komen maar het mag wel.

 De serie bestaat uit: 4 workshops van 2 uur

Wil je na de serie verder met contactimprovisatie dan kun je terecht in vervolgworkshops of in de wekelijkse lessen.


Meer over “ontspannen en vrij in contact”

Het geeft rust in je lijf en in je hoofd. Je lichaam wordt soepeler en ontspannen. Je leert goed voor jezelf zorgen en je grenzen respecteren. Je leert je lichaam beter kennen (en gebruiken) en je leert meer open te staan voor contact. Daarnaast leer je ook luisteren naar de ander zodat je niet over zijn/haar grenzen heen gaat.

De introductieworkshop en serie zijn er voor iedere man / maar ook vrouw die zich zekerder en meer ontspannen wil voelen in contact met de ander. Voorervaring of danservaring is niet vereist

In principe hoef je naar deze serie of introductie niet met een (dans)partner te komen, maar het mag wel. Het maximum aantal deelnemers is 12 personen.

De introductieworkshop en de serie worden gegeven door  Enrique van Doezelaar De 4 workshops kosten samen € 65 bij aanmelding en betaling vóór xxx. Daarna € 75 per persoon.

De workshops beginnen steeds om 20 uur en worden gegeven in (locatie volgt nog)

Heb je nog vragen of wil je je opgeven? Bel dan met Enrique op 06-14109948 of schrijf een mail naar info@studiotangible.nl

Meld je hieronder aan: