In een vorm die bij jou past

Groepslessen

Lessen met aandacht voor iedere deelnemer  in groepen tot 12 personen. Er zijn van april tot juli 2022 weer twee lessen tango en één les contact-improvisatie per week. Data en locatie volgen.

privelessen

Les op een manier en moment passend bij jou/jullie: privéles tango of contactimprovisatie. Voor een eenmalige les of een serie lessen met korting. De privélessen starten in april 2022

workshops

Heb je geen tijd voor wekelijkse lessen dan kun je naar een van onze workshops of weekenden komen. Deze zijn er met diverse thema’s en voor verschillende niveaus. Data en locatie volgen

Weekenden

We bieden weekenden Argentijnse tango, contactimprovisatie en weekenden om je te ontspannen aan. Voor beginners maar ook weekenden voor mensen met ervaring.

Waar wij in onze lessen voor staan

De balans tussen plezier en leren staat bij ons voorop. We leren je de dans of muziek begrijpen en voelen vanuit je lichaam; niet alleen vanuit je hoofd. Daarbij geven we je de tijd en gelegenheid om het zelf uit te proberen maar bieden je ook de ondersteuning die je nodig hebt. Verder zullen we je ook uitdagen om verder te groeien in je dans.

Onze groepen houden we bewust klein zodat we elke deelnemer de aandacht kunnen geven die nodig is. Daarbij kijken we naar wat het beste aansluit op jouw manier van leren. Dat gaat alleen in kleinere groepen.

Wat anderen over ons zeggen

We hebben genoten van de anderhalf jaar privéles van Enrique en Martina. We hebben gemerkt hoe fijn het is om de verbinding te ervaren tijdens het dansen. Tango gaat voor ons veel verder dan het zetten van pasjes: het gaat over energie tussen ons als danspaar. Enrique en Martina zijn door hun enthousiaste en respectvolle manier van les geven (en hun liefde voor de Argentijnse tango) heel goed in staat geweest om dit  op ons over te brengen.

Poppo en PEtra

Dankjewel voor jouw professionele inleiding en jouw slimme opbouw van de les. Ik kon er langzaam induiken en me laten meenemen. Je paste je aan mijn level aan en het voelde als gelijkwaardig. De ruimte voelt warm en verwelkomend. Jij hebt een rustgevende manier van praten, uitleggen en bewegen. De contactimprovisatie zelf is voor mij een fijne manier om samen te dansen, samen te delen en om mijn lichaam te trainen.

Verena

Bedankt voor de fijne privélessen! Begin 2018 ben ik bij jou begonnen met Argentijnse tango. Al snel voelde ik me op mijn gemak. Zonder pasjes aan te leren heb ik leren dansen door me te leren verbinden, me in te leven in de muziek en me mee te laten voeren over de dansvloer. Het gevoel wat je in de Argentijnse tango beleeft, is heerlijk en verslavend; ik ben van plan hier nog lang en veel van te genieten. 

Angelie