Voor als je je zonder partner wilt inschrijven

In dit weekend “in verbinding met je lijf en met anderen” in de sfeervolle StudioTangible in Nijmegen staat het contact zijn met je eigen lijf, het vinden van ontspanning en de verbinding met je omgeving en de andere deelnemers centraal. Het weekend draait om plezier met elkaar ervaren en genieten met al je zintuigen.
 

 

Voor wie is “in verbinding met je lijf en met anderen” bedoeld?

Dit ontspannen weekend in verbinding is er speciaal voor voor mensen die zich zonder partner willen inschrijven.
 
Het weekend is uitermate geschikt voor mensen die een druk dagelijks leven hebben, veel achter de computer zitten en die meer in hun lijf willen zijn (minder in hun hoofd). Het weekend is ook uitermate geschikt als je in beweging wilt komen, affiniteit met dans hebt en daarnaast verbinding met anderen wil ervaren. 

 

Bij “in verbinding met je lijf en met anderen” leer je:

 • je lijf waar te nemen, je te ontspannen en je lijf in beweging te zetten
 • je naar buiten te openen, naar je omgeving en de mensen om je heen
 • je zintuigen te openen, je plezier en behoeften ruimte te geven
 

We gaan in dit weekend werken met:

 
 • elementen uit contactimprovisatie, feldenkrais, yoga en bodywork
 • oefeningen die je zintuigen prikkelen
 • muziek die je energie en een prettig gevoel geeft
 • samen dansen met oefeningen uit de 

 

Praktisch krijg je:

 • onze volle persoonlijke aandacht om het beste uit jou/jullie te halen
 • 4 workshops van 2 uur met veel persoonlijke begeleiding
 • 2 praktica van 45 minuten voor het verder oefenen, ontdekken en het stellen van vragen
 • koffie en thee voor, na en tijdens de workshops
 • 2x een heerlijke lunch + hapjes en drankjes

 

Programma “in verbinding met je lijf en met anderen”

Zaterdag & zondag (data volgen nog)
10.45 – 11.00 uur ontvangst met koffie en thee en kennismaken
11.00 – 13.00 workshop (inclusief korte pauze)
13.00 – 14.00 lunchpauze
14.00 – 16.00 workshop (inclusief korte pauze)
16.00 – 16.45 practica met mogelijkheid tot vragen stellen
16.45 – 17.00 afsluiting dag / weekend

 

Wie geven dit weekend “in verbinding met je lijf en met anderen”?

Tijdens dit weekend laten Enrique en Martina je kennismaken met de rijkdom en magie van Argentijnse tango. Tango is voor hen opgaan in de muziek en in elkaar. Je danst samen op de muziek; soms ritmisch, soms eenvoudig, soms groots of heel klein …

Zij snappen dat je niet alles tegelijk kunt aanpakken en doseren hun lessen zo dat je met plezier kunt dansen. Ze leren je, op een eigen en unieke manier, de basisstappen en figuren waarmee je samen kunt improviseren op de muziek

Martina en Enrique besteden zelf veel tijd aan het onderzoeken van de bewegingsmogelijkheden van het menselijk lichaam. Veel dansen en kijken heeft hen geleerd hoe je gemakkelijker, eleganter en efficiënter kan dansen. Vaak gaat het dan om kleine details die een groot verschil maken.

Hun scherpe blik gebruiken zij om het beste uit hun deelnemers te halen. Toch weten zij zich ook ook bescheiden op te stellen zodat je ontspannen kunt dansen … alsof er niemand kijkt.

Ze experimenteren ook regelmatig met het wisselen van rollen of het laten overlopen van leiden en volgen. In hun visie dans je als paar in symbiose waarbij het niet meer geheel duidelijk is wie er leidt en wie volgt.

 

Karin: bij Enrique en Martina voel ik voor het eerst hoe het is om vrij te dansen en te improviseren samen met mijn partner, heerlijk!

 

Locatie

StudioTangible is een dansstudio met een warme persoonlijke sfeer en veel daglicht. Ondanks de ligging in het centrum van Nijmegen is het er een oase van rust. Er is een mooie bamboevloer en het geluid is perfect.

De studio is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (7 minuten lopen vanaf het trein en bus station Nijmegen centraal). Parkeren kan ook in de buurt maar hou er rekening mee dat het betaald parkeren is. Het beste parkeer je op de Wedren met een dagkaart of in 1 van de parkeergarages dichtbij.

Om de hoek zijn veel restaurants en kroegjes te vinden en ook de winkels zijn dichtbij. Wil je blijven slapen? Dat kan in StudioTangible.

In StudioTangible zijn meerdere toiletten, douches en er is een kleedruimte. 

Het adres is:

StudioTangible
van Welderenstraat 113
6511 MH Nijmegen

 

Wat kost het weekend “in verbinding met je lijf en met anderen”?

In dit weekend krijg je totaal bijna 10 uur persoonlijke- en groepsbegeleiding. Dat is ongeveer dezelfde inhoud als een complete beginnerscursus van 10 weken. Bovendien krijg je een heerlijke lunch en hapjes en drankjes. Daarmee is een beginnersweekend niet duurder dan een cursus met wekelijkse lessen.

De kosten voor dit complete beginnersweekend zijn:

 • per persoon: € 185,00 / € 170,00* 
 • Studenten en minima: € 165,00 / € 150,00*

*  Vroegboekprijs bij opgave en betaling voor (datum komt nog)

 

Annuleringsvoorwaarden

Voor dit tango-beginnerweekend gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

 • Annulering tot 7 dagen voor aanvang: je ontvangt je betaling terug.
 • Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang wordt 50% van je betaling teruggestort.
 • Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang is er geen teruggave mogelijk.

 

Hoe kun je je aanmelden?

Meld je s.v.p. aan d.m.v. het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Na aanmelding krijg je van ons een mail met daarin alle informatie. Daarin staat ook wanneer en hoe je het deelnamebedrag kunt overmaken. Aanmelden met vroegboekorting kan tot (datum volgt nog). 

Mocht aanmelding om welke reden dan ook niet lukken, stuur dan een e-mail naar info@studiotangible.nl met de volgende gegevens van jezelf en je evt. danspartner: voor- en achternaam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Er is een maximum van 12 deelnemers zodat we voor iedereen voldoende aandacht kunnen hebben. Vol = vol.

 

Wat doe je aan?

Schoenadvies: als je nog geen dansschoenen hebt kun je dit weekend beter comfortabel en gemakkelijk op oefen-dansschoenen of op sokken dansen. Buitenschoenen zijn in StudioTangible niet toegestaan.

Kledingadvies: natuurlijk mag je je voor de tango mooi aankleden. Voor dit weekend is ons advies: draag gemakkelijke losse kleding waarin je je prettig voelt en waarin je je lekker kunt bewegen. We gaan ook ontspanningsoefeningen doen dus hou daar ook rekening mee bij je kledingkeuze. In StudioTangible is een kleedruimte met 2 douches. 

 

Heb je nog vragen?

Neem voor eventuele verdere vragen contact met ons op via e-mail: info@studiotangible.nl of bel met Enrique op 06-14109948