Ontspannen tangolessen en workshops door Enrique en Martina

Leer de Argentijnse tango op een ontspannen manier dansen, met je lichaam voelen en begrijpen; niet vanuit de pasjes en vanuit je hoofd. Geniet vanaf je eerste tangoles van de passie en de verbinding. Er zijn in StudioTangible tangolessen voor beginners en voor (half)gevorderde dansers. Verder zijn er ook  privélessen, themaseries en weekenden gepland. Klik hieronder om direct naar de pagina te gaan:

Tangolessen In Kleve

Tangolessen in Arnhem

Beginnersweekend

Vervolgweekend


Wat anderen over tango en over onze lessen zeggen

Moeiteloos en ontspannen dansen, een prettige, zachte maar toch daadkrachtige omarming, samen improviseren op de muziek … dat is waar tango om gaat

Johan

Tango is sensueel en mooi. In Argentijnse tango mag de vrouw weer vrouw zijn en de man volledig man. De vrouw sluit haar ogen, de man leidt en ze zijn helemaal één 

Maria

bij Enrique en Martina voel ik voor het eerst hoe het is om vrij te dansen en te improviseren samen met mijn partner, heerlijk!

Karin

Persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer

We kiezen bewust voor persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer waarin je je snel thuis zult voelen. Onze tangolessen stemmen we af op de mogelijkheden van onze deelnemers;

We besteden veel aandacht aan balans, houding, elegance en souplesse; dat neem je mee in je dagelijks leven. Daardoor zul je je meer ontspannen en sierlijker gaan bewegen.

Tango begint bij je lichaam niet bij je hoofd. Daarnaast is er de verbinding tussen de danspartners en de muziek. In onze lessen geven we hieraan veel aandacht.

Daarnaast zijn er de figuren die tango tot tango maakt. Uiteraard leer je bij ons alles wat je nodig hebt om de tango met plezier te kunnen dansen.