Groepsuitje in de mooiste studio van Nijmegen

Heerlijke workshops tango of djembe brengen uw groep samen

Doe met uw groep eens iets anders dan borrelen, bowlen of een stadswandeling. In onze prachtige Studiotangible in Nijmegen-centrum kunt u heerlijk genieten van een leuke en leerzame workshop djembe of tango

StudioTangible is de plek voor sfeervolle workshops, teambuilding, een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.

De studio ligt centraal in Nijmegen, vlakbij het uitgaans- en winkelgebied. In de straat zijn leuke restaurantjes en vlakbij vindt u leuke kroegjes en terrassen.

Daardoor is een workshop djembe of Argentijnse tango makkelijk te combineren met een lekker etentje.

Op deze site vindt u ons aanbod aan workshops voor groepen tot 20 personen op locatie in Nijmegen. Daarnaast komen we ook graag naar u toe voor een workshop met uw groep. Ook grotere groepen zijn dan mogelijk.

Meer informatie of een offerte?

Bel Enrique op: 06-14109948


Wat wij voor jouw groep kunnen doen

Communicatie en teambuilding met tango

Tango is veel meer dan dans; het leert je veel over leiden en volgen. In Argentijnse tango gaat het om verbinden, luisteren, afstemmen, invoelen, durven leiden, doorpakken en leren genieten van volgen.

De uitdaging om de ander mee te nemen in jouw dans. Ervaring met tango of dans is niet nodig. Iedere workshop is een onvergetelijke belevenis. Workshops Argentijnse tango zijn zeer geschikt als bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest en als familiedag.

Ontspanning en stresspreventie

Met behulp van eenvoudige oefeningen kom je lekkerder in je vel en wordt ontspannen een nieuwe “gewoonte”. Je leert je bewust te worden van de )spanning in je lijf en hoe je dat kunt veranderen. Zodat je beter slaapt, je beter kunt concentreren of gewoon prettiger in je vel zit.

We gebruiken elementen uit yoga, aikido, taichi, mindfulness, dans en Feldenkrais / Alexandertechniek. Ontspannen & weg met de stress kun je zonder ervaring en binnen je eigen mogelijkheden beoefenen;


Samen muziek maken met djembé

Samen spelen op de djembe brengt in korte tijd een prettige sfeer en geeft een krachtige teamspirit. De drempel om mee te doen is laag en ervaring is niet nodig. Wij staan garant voor een teamuitje waar de vonken vanaf springen.

Geschikt voor een feestje, evenement, activiteit om de samenwerking te bevorderen, een opening of personeelsuitje. Een djembe workshop maakt er een onvergetelijke gebeurtenis van.