Over StudioTangible

StudioTangible ligt centraal in Nijmegen, vlakbij bus- en trein-station, parkeergarages en gratis bewaakte fietsenstalling. In de omgeving zijn leuke kroegjes, winkels en restaurantjes.

Als je StudioTangible binnenloopt is 100 jaar geschiedenis voelbaar terwijl het van alle gemakken is voorzien: een fijne vloer, goede voorzieningen, mooi licht en een warme uitstraling.

StudioTangible is gelegen in het centrum van Nijmegen dichtbij alle stedelijke voorzieningen. In de directe omgeving zijn leuke restaurantjes, kroegen en terrassen. Het centrum met een groot aanbod aan winkels ligt om de hoek.

Kom je met de auto: in het centrum is het overal tot 21 uur betaald parkeren (€ 2,60 per uur). Kijk goed op de borden in de straten.

Parkeren in parkeergarage is ’s avonds slechts € 0,50 per uur.

De meest dichtstbijzijnde parkeergarage is aan het Keizer Karelplein (5 minuten lopen): Van Schaeck Mathonsingel 22, 6512 AR Nijmegen.

Verder kun je met een dagkaart parkeren op de Wedren (7 minuten lopen); ingang Waldeck Pyrmontsingel 40, 6524 BB Nijmegen.

Gratis parkeren kun je in Nijmegen west, ten westen van de Kraaijenhoflaan. Dat is ongeveer 10 a 15 minuten lopen naar de studio. In Nijmegen-Oost zijn ook mogelijkheden maar dat is wat verder weg.

Kijk voor meer info op: parkeren in Nijmegen


StudioTangible

van Welderenstraat 113,

6511 MH Nijmegen

06-14109948

info@studiotangible.nl