Samen contactimprovisatie leren dansen of juist je techniek verbeteren met privéles

Privéles contactimprovisatie is zeer geschikt om je danstechniek te verbeteren en nieuwe bewegingen aan te leren. 

Maar ook zonder ervaring kun je snel samen met je (dans)partner in je eigen veilige setting leren dansen in contact.


Waarom anderen voor privéles hebben gekozen

Je leert bij de privélessen contact-improvisatie geen pasjes. Je leert je lichaam op een natuurlijke en ontspannen manier te bewegen / dansen; even helemaal in het moment, uit het hoofd en in het lijf zijn.

Jouw vraag, wens staat centraal bij de les. Daardoor leer je sneller genieten omdat het op jouw tempo en mogelijkheden is aangepast.

We kunnen lessen plannen op momenten dat jij/jullie kunnen;

Waarom andere voor privéles hebben gekozen:

bijvoorbeeld omdat ze snel contactimprovisatie wilden leren dansen.

Voor weer een ander was groepsles wat te spannend. Privéles gaf net de rust en het vertrouwen om het later wel in de groep te proberen.

Een ander had een specifieke vraag en wilde zijn techniek verbeteren.

Wat anderen over ons zeggen

Maar ik ben een absolute beginner en het lijkt me zo moeilijk; k ben niet zo acrobatisch ; mij te klef dat rollebollen over de grond.

Dat waren mijn vooroordelen over contactimprovisatie. In de lessen van Enrique merk ik daar helemaal niets van. Het is zo veel fijner als ik me had voorgesteld. Ik ben blij dat ik het toch uitgeprobeerd heb

Anoniem 

Dankjewel Enrique voor jouw professionele inleiding en jouw slimme opbouw van de les. Ik kon er langzaam induiken en me laten meenemen. Je paste je aan mijn level aan en het voelde als gelijkwaardig. De ruimte voelt warm en verwelkomend. Jij hebt een rustgevende manier van praten, uitleggen en bewegen. De contactimprovisatie zelf is voor mij een fijne manier om samen te dansen, samen te delen en om mijn lichaam te trainen.

Verena

Ik voel me hier heerlijk vrij! Het is fijn om elkaar aan te voelen en op elkaar in te spelen en … samen veel plezier te hebben. Het helpt dat ik in de lessen mijn danstechniek heb kunnen verbeteren. Die techniek zorgt er voor dat ik mij veel makkelijker kan bewegen

Jolanda

Wat kost privéles?

Over het algemeen kun je zeggen: in 6 privé-lessen heb je hetzelfde geleerd als in een groepscursus van 10 lessen. Daarmee is privéles niet duurder dan groepslessen volgen en je kunt er eerder van genieten!

Bovendien hoef je niet te wachten op het begin van een cursus, je kunt bij wijze van spreken morgen beginnen.

Natuurlijk mag je eerst uitproberen; daarna bepaal je of en hoeveel lessen je wilt nemen. Wanneer je meer lessen wilt nemen hebben wij een paar interessante pakketten voor je.

Hieronder vind je de prijzen van privélessen met met  Enrique of met   Martina en Enrique samen (inclusief 21% btw). Heb je geen danspartner dan kun je met Enrique dansen.

Woon je niet in regio Nijmegen? Er zijn ook online privélessen

  • Privéles van 75 minuten met Martina en Enrique: € 90 per paar
  • Privéles van 60 minuten met Enrique € 70 per paar of € 60 voor 1 uur met 1 persoon / 2 uur privéles is € 100 voor 1 persoon
  • basispakket: in 5 lessen de basis van contactimprovisatie leren met Enrique en Martina voor € 350 per paar (€ 70 per les per paar)