Wat wij jou te bieden hebben

In StudioTangible verzorgen wij lessen Argentijnse tango en contactimprovisatie. Daarnaast geven we workshops en weekenden. Zoek je maatwerk? Dan kun je bij ons terecht voor privélessen, ook online. 

Groepslessen

We geven met aandacht voor iedere deelnemer les en werken met groepen tot 12 personen. Er zijn twee lesgroepen tango en één lesgroep contact-improvisatie per week

privelessen

Les op een manier en moment passend bij jou: privéles tango, djembe of contactimprovisatie. Voor een eenmalige les of een serie lessen met korting. Lees de mogelijkheden:

workshops

Heb je geen tijd voor wekelijkse lessen dan kun je naar een van onze workshops of weekenden komen. Deze zijn er met diverse thema’s en voor verschillende niveaus

Weekenden

We bieden weekenden Argentijnse tango of contactimprovisatie aan voor absolute beginners maar ook voor mensen met ervaring die hun dans willen verdiepen

Waar wij in onze lessen voor staan

De balans tussen plezier en leren staat bij ons voorop. We leren je de dans of muziek begrijpen en voelen vanuit je lichaam; niet alleen vanuit je hoofd. Daarbij geven we je de tijd en gelegenheid om het zelf uit te proberen maar bieden je ook de ondersteuning die je nodig hebt. 

Onze groepen houden we bewust klein zodat we elke deelnemer de aandacht kunnen geven die nodig is. Daarbij kijken we naar wat het beste aansluit op jouw manier van leren. Dat gaat alleen in kleinere groepen.

Wat betreft covid19: uiteraard houden wij ons aan de voorgeschreven richtlijnen. Wij gaan er van uit dat jij je eigen verantwoordelijkheid neemt.

Wat anderen over ons zeggen

We hebben genoten van de anderhalf jaar privéles van Enrique en Martina. We hebben gemerkt hoe fijn het is om de verbinding te ervaren tijdens het dansen. Tango gaat voor ons veel verder dan het zetten van pasjes: het gaat over energie tussen ons als danspaar. Enrique en Martina zijn door hun enthousiaste en respectvolle manier van les geven (en hun liefde voor de Argentijnse tango) heel goed in staat geweest om dit  op ons over te brengen.

Poppo en PEtra

Dankjewel voor jouw professionele inleiding en jouw slimme opbouw van de les. Ik kon er langzaam induiken en me laten meenemen. Je paste je aan mijn level aan en het voelde als gelijkwaardig. De ruimte voelt warm en verwelkomend. Jij hebt een rustgevende manier van praten, uitleggen en bewegen. De contactimprovisatie zelf is voor mij een fijne manier om samen te dansen, samen te delen en om mijn lichaam te trainen.

Verena

Bedankt voor de fijne privélessen! Begin 2018 ben ik bij jou begonnen met Argentijnse tango. Al snel voelde ik me op mijn gemak. Zonder pasjes aan te leren heb ik leren dansen door me te leren verbinden, me in te leven in de muziek en me mee te laten voeren over de dansvloer. Het gevoel wat je in de Argentijnse tango beleeft, is heerlijk en verslavend; ik ben van plan hier nog lang en veel van te genieten. 

Angelie

Zoek je maatwerk?

Niet voor iedereen zijn groepslessen de juiste keus. Daarom bieden wij de mogelijkheid om privélessen te volgen.

Privéles tango kun je kiezen wanneer je snel de Argentijnse tango wil leren dansen of juist meer tijd wilt nemen om jouw tango verdiepen. De privélessen stemmen we volledig af op jouw/jullie wensen.

Privéles contactimprovisatie kun je nemen om meer vertrouwen te krijgen in contact maken of juist om je techniek en dans te verdiepen of te werken aan een specifiek thema. Je leert jezelf ontspannen zodat je lekker in je vel zit.

Privéles djembe kun je doen op een moment dat het jou uitkomt. Ervaar of verdiep je ritmegevoel en geniet van het trommelen.

Ook online priveles mogelijk

Vanuit je huiskamer, waar dan ook in Nederland of daarbuiten een les samen met je (dans)partner volgen. Het kan op een tijdstip dat jou/jullie past . Het thema van de les of lessenreeks passen we aan je wens en niveau aan.

StudioTangible is ook te huur

Tangible = tastbaar, voelbaar, concreet en herkenbaar. De studio ligt aan de van Welderenstraat in Nijmegen-Centrum. Vlakbij winkels, horeca en openbaar vervoer. Ook parkeergarages zijn op loopafstand te vinden. De mooie ruimte combineert een warme persoonlijke sfeer met een opgeruimd uiterlijk. De studio ligt pal aan de rand van de binnenstad maar voelt dankzij de goede isolatie stil en geborgen aan.

Mooie ruimte voor dans, yoga, meditatie, 

De dansruimte (65 m2) van StudioTangible is nog op verschillende dagdelen en uren te huur, niet alleen voor dans, maar ook voor yoga, meditatie, groepscirkels, losse workshops enz. De studio is goed geïsoleerd en het klimaat is goed regelbaar. De voorzieningen zijn kwalitatief zeer goed en het geluid is zeer mooi. De bamboevloer voelt warm en zacht aan. De lichte ruimte is met 2 lagen gordijnen prettig intiem te maken. Daarnaast zijn er een keuken, kleedruimte en 2 douche/toilet ruimtes. De studio is geschikt voor groepen tot 18 personen.