Leer Argentijnse tango dansen of verbeter je techniek met privéles of tangocoaching

Privéles heeft een paar voordelen ten opzichte van groepslessen: je kunt direct beginnen: je hoeft dus niet te wachten tot er weer een cursus begint. Verder kun je een privéles boeken op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Een ander groot voordeel is dat je ook kunt beginnen met tango of je tango kunt verdiepen als je geen danspartner hebt; je danst dan met de docent. Daardoor voel je de tango in plaats van dat je het leert door te kijken. Dat gaat sneller en beter. Privéles kun je natuurlijk ook (samen) nemen als je wel een (dans)partner hebt.

Privéles is maatwerk: wij kunnen jou/ jullie begeleiden op een manier die het beste bij je past. Verder kunnen we ook het tempo afstemmen op jouw wensen en mogelijkheden.

Privéles kun je volgen wanneer je wilt beginnen met tango maar ook als je al ervaring hebt en je techniek wilt verbeteren.

Tangocoaching is bedoeld voor als je al ervaring met tango hebt en je techniek wilt verbeteren of specifieke vragen en wensen omtrent tango hebt.

Hieronder lees je waarom anderen privéles hebben genomen:

Waarom anderen voor privéles hebben gekozen

OM METEEN GOED TE LEREN DANSEN:

Anja: “voor mij was privéles de manier om tango direct van het begin af aan te kunnen ervaren en om snel naar de salons te kunnen gaan; nu kan ik gaan dansen waar ik wil”;

Jan begon een nieuwe fase in zijn leven en tango werd zijn passie. Nu is hij voorzitter van een tango school en heeft zelfs een website over de geschiedenis van tango geschreven;

Paula had na een half jaar intensief privéles een vergevorderde danspartner gevonden om lessen op niveau mee te volgen. Nu komt ze af en toe om het geleerde uit de groepsles te verdiepen;

Anita vond tango altijd al zo’n mooie dans en wilde zelf ook zo kunnen dansen. Ze wilde de tango gelijk goed leren dansen.


OM DICHTER BIJ ELKAAR TE KOMEN:

Paul en Wendy willen in hun drukke dagelijkse bestaan tijd voor elkaar nemen en dichter bij elkaar komen;

Denise had altijd al moeite om met andere mensen in contact te gaan, privéles heeft haar zo goed geholpen dat ze een groepsreis heeft geboekt;

Eline vond het altijd al spannend om zo dichtbij met iemand te dansen. Privélessen tango gaven haar dat stukje vertrouwen waardoor ze verder wilde met tango.


OM HUN TECHNIEK TE VERDIEPEN

Peter danst al vele jaren tango. Danspartners zeggen hem dat hij het ritme niet goed kan houden. Samen hebben we verschillende tangostukken beluisterd en gekeken waarop hij zich in de muziek richt. Het was geen slecht ritmegevoel; eerder een kwestie van weten waar naar te luisteren;

Doris is een ervaren danseres maar wil meer vrijheid en inspiratie in het volgen vinden en wil meer ontspannen kunnen dansen;

Hans en Annie hadden al heel wat lessen tango gevolgd maar wilden hun tangobasis verdiepen


Wat anderen over ons zeggen

We hebben genoten van de anderhalf jaar privéles van Enrique en Martina. We hebben gemerkt hoe fijn het is om de verbinding te ervaren tijdens het dansen. Tango gaat voor ons veel verder dan het zetten van pasjes: het gaat over energie tussen ons als danspaar. Enrique en Martina zijn door hun enthousiaste en respectvolle manier van les geven (en hun liefde voor de Argentijnse tango) heel goed in staat geweest om dit  op ons over te brengen.

Poppo en PEtra

Dankjewel Enrique: bij Studiotangible voel ik voor het eerst hoe het is om vrij te dansen en te improviseren samen met mijn partner, heerlijk!

Maria

Bedankt voor de fijne privélessen! Begin 2018 ben ik bij jou begonnen met Argentijnse tango. Al snel voelde ik me op mijn gemak. Zonder pasjes aan te leren heb ik leren dansen door me te leren verbinden, me in te leven in de muziek en me mee te laten voeren over de dansvloer. Het gevoel wat je in de Argentijnse tango beleeft, is heerlijk en verslavend; ik ben van plan hier nog lang en veel van te genieten. 

Angelie

Wat kost privéles?

Over het algemeen kun je zeggen: in 6 privé-lessen heb je hetzelfde geleerd als in een groepscursus van 10 lessen. Daarmee is privéles niet duurder dan groepslessen volgen en je kunt er eerder van genieten!

Bovendien hoef je niet te wachten op het begin van een cursus, je kunt bij wijze van spreken morgen beginnen.

Natuurlijk mag je eerst uitproberen; daarna bepaal je of en hoeveel lessen je wilt nemen. Wanneer je meer lessen wilt nemen hebben wij een paar interessante pakketten voor je.

Hieronder vind je de prijzen van privélessen met Enrique of met  Martina en Enrique samen (incl. 21% btw), Heb je geen danspartner dan kun je met Enrique als leider dansen.

Woon je niet in regio Nijmegen? Er zijn ook online privélessen Argentijnse tango

  • Privéles van 60 minuten met Martina en Enrique: € 95
  • Privéles van 60 minuten met Enrique € 75 per paar; heb je geen danspartner dan kun je ook les nemen met Enrique als leider voor € 60 per les
  • basispakket: in 6 lessen de tangobasis van Enrique en Martina leren voor € 475 per paar (€ 79,17 per les per paar)
  • salonpakket: in 12 lessen klaar om in de salons te dansen voor € 880 per paar (€ 73,33 per les per paar)