Leren dansen zoals dat bij jou past, of juist je techniek verbeteren 

Privélessen sluiten aan bij jouw behoefte, op een tijdstip dat voor jou/jullie goed past en vooral ook gericht op wat je nodig hebt om verder te komen.

Privéles tango, contact-improvisatie djembé of ontspanning

Privéles is een mooi cadeau voor iemand of juist voor jezelf; een leuk uitje samen als vriendinnendag, zussendag of een romantisch uitje voor stellen.

Om dichter bij elkaar te komen en samen iets moois te beleven; voor meer ontspanning en het oplossen of voorkomen van stress en burnout


Mar ook voor als je het dansen in een groep spannend vindt of wilt leren contact maken. Maar ook als je liever eerst alleen met je (dans)partner wilt dansen i.p.v. in een groep

Privéles is ook een uitstekende manier voor als je je techniek wilt verdiepen of juist meer vrijheid in je dans zoekt.


Wat kost privéles?

Over het algemeen kun je zeggen: in 6 privé-lessen heb je hetzelfde geleerd als in een groepscursus van 10 tot 12 lessen. Daarmee is privéles niet duurder dan groepslessen en kun je er eerder van genieten!

Bovendien hoef je niet te wachten op het begin van een cursus, je kunt bij wijze van spreken morgen beginnen.

Natuurlijk mag je eerst uitproberen; daarna bepaal je of en hoeveel lessen je wilt nemen. Wanneer je meer lessen wilt nemen hebben wij een paar interessante pakketten voor je.

Hieronder vind je de prijzen van privélessen met Martina en Enrique samen of met Enrique alleen (inclusief ruimtehuur en 21% btw).

  • Privéles van 75 minuten met Martina en Enrique: € 90 per paar bij tango
  • Privéles van 60 minuten met Enrique € 70 per paar bij alle privélessen
  • Privéles van 60 minuten met Enrique € 55 voor 1 persoon
  • bij het boeken van 5 privélessen krijg je de 6e gratis! (geldt voor alle préivlessen)

Wat anderen over privélessen zeggen

ik wilde weer in contact met mezelf komen en van daaruit me open kunnen stellen voor anderen, Privélessen tango bij Enrique hebben mij precies dat zetje gegeven om er weer vaker op uit te gaan

Denise

Dank je voor je geduld en je goede didactische gevoel. Het is fijn dat je me uitdaagt en me bij de les houdt, dat heb ik nodig. Ik dans nu zo vaak als ik kan en dat doet me goed. Ik heb ook het gevoel dat ik nu heel aardig mee kan komen in de salon

Jan

Bedankt voor de fijne privélessen! Begin 2018 ben ik bij jou begonnen met Argentijnse tango. Al snel voelde ik me op mijn gemak. Ik heb van jou leren dansen door me te verbinden, me in te leven in de muziek en me mee te laten voeren over de dansvloer. Ik ben van plan hier nog lang en veel van te genieten. 

Angelie

Waarom privéles goed werkt

  • je leert sneller omdat het op jouw tempo en mogelijkheden is aangepast
  • we kunnen lessen plannen op momenten dat jij/jullie kunnen
  • je krijgt de begeleiding die aansluit bij jou/jullie wensen
  • een sneller traject is mogelijk of juist met meer tijd tussen de lessen
  • je ervaart sneller wat het je kan brengen
  • Je hoeft niet te wachten tot het begin van de nieuwe cursus