Vind nieuwe wegen om elkaar weer aan te raken en elkaar weer met nieuwe ogen te bekijken

Bij veel stellen dooft na verloop van tijd de passie een beetje uit en is intimiteit ver te zoeken. Dat kan verschillende oorzaken hebben en meestal vinden beide partners dat jammer. Maar het is ook niet nodig …

Want het is mogelijk om elkaar weer net zo leuk te vinden als toen. Om elkaar weer aan te raken en tijd voor elkaar te nemen.

Martina en Enrique helpen jullie daarbij met goed doordachte praktische tips en speelse oefeningen. Die helpen  jullie verder  zonder alles te moeten bepraten. Praktisch en to the point.

Zodat jullie je bezig kunnen houden met dat wat echt belangrijk is …

Waarom elkaar aanraken goed voor je relatie en voor jou is

Aanraken is een ondergewaardeerd element in het leven en in veel relaties

Fysieke aanraking (op een veilige en positieve manier) brengt mensen dichter bij elkaar en brengt allerlei positieve processen in het lichaam en de hersenen op gang. Daardoor voel je je prettig en tegelijkertijd ook geborgen.

Juist binnen een relatie kan fysieke nabijheid de brandstof zijn waardoor het vuurtje van de liefde blijft branden. Raak je elkaar regelmatig op een liefdevolle manier aan dan is dat goed voor jullie band.

Natuurlijk is liefdevol en niet vanuit een behoefte aanraken niet zo makkelijk. Hoe langer het geleden is dat je elkaar op een prettige meniet hebt aangeraakt, hoe moeilijker het wordt om je weer te openen. Maar er si nog hoop; met de juiste ondersteuning is het mogelijk.

Je openen voor de ander is jezelf kwetsbaar opstellen en dat is eng. Velen hebben ook niet geleerd om anderen op een fijne manier aan te raken.

Het mooie is dat je het wel kunt leren. Ook jezelf openen voor de ander is mogelijk. Het is nooit te laat. Je zult zien hoeveel je terugkrijgt als je op een open en liefdevolle manier kunt en wilt aanraken.

Wat gaan we doen doen en voor wie is het bedoeld?

Er zijn veel trainingen die je beloven hoe je weer passie in je relatie kan brengen. Maar waar die andere methoden niet optimaal werken omdat ze niet aansluiten bij de persoonlijke manier van leren en ervaren, te vrijblijvend zijn of gewoon niet uitvoerbaar, garanderen wij dat jullie samen wel echt verder komen.

In een of meerdere privé sessies leren jullie luisteren naar je eigen lichaam en naar dat van je partner. Jullie leren je bewuster worden van je verlangens aan lichamelijk contact; en natuurlijk ook die van je partner.

We zullen grenzen verleggen, maar zorgen er voor dat het voor jullie allebei veilig en ontspannen blijft.

De sessies zijn geen therapie maar helpen je om te voelen hoe leuk het is om te lachen, te spelen en om volledig aanwezig te zijn in je lijf. Het is een laagdrempelige manier om je (op)nieuw te verbinden met jezelf en met elkaar.

Jullie vraag, wens staat centraal bij elke sessie en elke sessie is op jullie tempo en mogelijkheden aangepast. We kunnen de sessies plannen op momenten die voor jullie passen.

Wij zorgen voor een ontspannen sfeer zodat jullie je snel op je gemak voelen. Naar de sessies kom je uiteraard met je partner.

De sessies zijn vooral bedoeld voor stellen die het nog steeds fijn met elkaar hebben maar de intimiteit en nabijheid van elkaar missen.

Er is geen beweging- of danservaring nodig. Je hoeft geen ritmegevoel te hebben. Je komt zoals jij bent en samen kijken we wat bij jullie past.

Praktische informatie

De sessies worden gegeven door Enrique en Martina, Enrique is naast danser en dansdocent tevens relatiecoach. Martina is danstherapeute en tangodocente. Samen geven ze in StudioTangible groeps- en privélessen contactdans en Argentijnse tango.

Enrique: ” mijn leven staat in het teken van verbinden, passie en intimiteit. In eerste instantie had ik behoorlijke schroom me te verbinden en het fysieke contact met anderen aan te gaan, maar dat heeft me juist ook veel geleerd. Ik ben geen psycholoog maar ervaringsdeskundige op het gebied van contact en intimiteit. Mijn kracht ligt, volgens mij, bij het kunnen luisteren en zien van het grotere geheel en het leggen van verassende verbanden”.

Wat kosten de sessies

Een sessie van 60 minuten met Enrique kost € 70

Met   Martina en Enrique samen kost een sessie van 60 minuten € 90

Het 5 sessie-pakket met Martina en Enrique kost € 400

Natuurlijk mogen jullie het de eerste keer uitproberen en daarna beslissen hoeveel sessies jullie willen nemen.

N.B. Prijzen zijn per paar en inclusief ruimte en 21% BTW.

De sessies zijn in StudioTangible, van Welderenstraat 113, Nijmegen.

Online sessies zijn ook mogelijk. In dat geval werken jullie vanuit je eigen veilige huiskamer en krijgen jullie sessies van 75 minuten per keer.