Ontspan je lichaam krijg rust in je hoofd en laadt jezelf op

(Online) privélessen en workshops “Weg met de stress”

Met “Weg met de stress” leer je jezelf eenvoudig ontspannen. Met behulp van muziek, beweging of dans vind je rust in je hoofd en wordt ontspannen je “nieuwe gewoonte”. je leert je bewust te worden van de (ont)spanning in je lijf en hoe je in het dagelijks leven rustiger kunt worden;

We gebruiken elementen uit muziek, yoga, aikido, taichi, mindfulness, dans en Feldenkrais / Alexandertechniek. De keuze voor de werkmethode hangt af van jou voorkeuren en het doel van de sessies.

Ontspannen & weg met de stress kun je zonder ervaring en binnen je eigen mogelijkheden beoefenen. Je krijgt oefeningen die je eenvoudig thuis kunt doen om beter te slapen, minder stress te ervaren enz.

Meer over weg met de stress

Wat doen we bij “Weg met de stress”?

Weg met de stress kan geheel aan jouw wensen en mogelijkheden worden aangepast: voor de een past het bespelen van de djembe trommel het beste; een ander wil graag dansen of met zijn/haar lichaam in beweging komen. Weer een ander wil niets liever dan ontspannen oefenen zonder al te veel pretenties. Het combineren van meerdere werkvormen is mogelijk.

Waarom privésessies zo goed werken

Bij een privésessie is de werkvorm en inhoud aan jouw tempo en mogelijkheden aangepast. je kunt “weg met de stress” plasnnen op een tijdstip dat bij jou past. Verder is een sneller traject of juist met meer tijd tussen de sessies mogelijk. Maatwerk dus. Natuurlijk mag je de eerste keer uitproberen of en hoeveel sessies je wilt nemen

Wat kost “Weg met de stress”?

Een privé sessie in studioTangible van 60 minuten kost € 50 (voor 1 persoon. Boek 5 sessies en krijg de 6e sessie gratis (kost dus ongeveer € 42 per sessie). Een factuur is mogelijk; prijzen zijn dan excl. 21% BTW. Online sessies zijn ook mogelijk: je krijgt dan 75 minuten voor de prijs van een uur.